Buiten

Windows4U heeft een groot assortiment voor buiten. Het is belangrijk dat naast de kozijnen ook de zonwering, voordeur en terrasoverkapping past bij de uitstraling van jouw woning. Wij hebben een grote variƫteit aan soorten, materialen en kleuren om buiten en binnen in harmonie te brengen.

Je bent hier:

  1. Home
  2. Pagina

Zonwering

De mogelijkheden en toepassingen van zonwering worden steeds groter. Windows4U heeft een groot assortiment zonwering die qua design perfect passen bij jouw kozijnen.

Bekijk de zonwering

Deuren & wanden

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Deuren en ramen kunnen tegenwoordig perfect op elkaar afgestemd worden en helemaal in de stijl en kleuren die passen bij de stijl van het huis.

Bekijk de deuren & wanden

Gevelbekleding

Gevelbekleding zorgt voor extra uitstraling aan de woning. Gevelbekleding is er in allerlei stijlen en kleuren. De aluminium gevelbekleding zorgt voor een strak geheel.

Bekijk de gevelbekleding

Overkappingen

Haal de tuin naar binnen met een terrasoverkapping die kan worden uitgebouwd tot serre. Tot ver in de herfst in de tuin zitten, met een terrasoverkapping ben je beschermd tegen weer en wind.

Bekijk de overkappingen