Contact

Windows4U heeft een groot assortiment kozijnen. Kozijnen in aluminimum, kunststof en hout. Bij ons is alles mogelijk, zelfs een combinatie van de verschillende materialen. 
Op maat gemaakt en in jouw smaak
Je bent hier:

Windows4u

Kozijnenspecialist

Aluminium kozijn
img7

Onze missie

Wij denken niet in standaard oplossingen. Wij combineren materialen, kleuren en vormen met elkaar om tot unieke concepten te komen. Wij brengen alle mogelijkheden bij elkaar en dat maakt ons bijzonder.

Onze waarden

Deskundig advies op maat
Respect voor woning en spullen
Kwaliteit staat voorop
Geen nare verassingen achteraf

Dé KOZIJNENSPECIALIST UIT HET NOORDEN

Windows4U is dé kozijnenspecialist uit het noorden. In de breedste zin van het woord. We plaatsen luxe kozijnen van aluminium, hout en kunststof  en gevelbekleding. Windows4U is er voor binnen en voor buiten. Wij bieden totaaloplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Dit alles doen wij met een noordelijke mentaliteit. Wij nemen echt de tijd. We komen langs op locatie om goed advies te kunnen geven of gaan om tafel met de architect en klant om alle mogelijkheden te bespreken.

Binnen ons kleinschalige bedrijf is grote productkennis en montage-ervaring in huis om de beste service te kunnen bieden.

Wij werken samen met grote kozijnenfabrikanten uit Nederland en België. Deze fabrikanten hebben dezelfde normen en waarden als wij waardoor we de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen garanderen aan onze klanten.

In Grootegast staat onze showroom waarin wij al onze producten hebben uitgestald zodat je een goed beeld kunt krijgen van alle materialen, vormen, toepassingen en kleuren. Kom eens langs in de showroom voor een gesprek en een impressie van ons werk!