Gevelbekleding

De Keralit gevelbekleding is mooi en heel sterk. Omdat de panelen van kunststof zijn is schilderwerk niet meer nodig! Geen afbladderende verflagen, maar stijlvolle gevels en dakranden. Keralit is een onderhoudsarm gevel- en dakrandsysteem. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien.

Je bent hier:

  1. Home
  2. Pagina

Sponningdeel 143mm

Deze panelen passen op iedere woning en worden ook al jarenlang toegepast in de woningbouw

Sponningdeel 190mm

Deze brede panelen met strakke lijnen zijn uitermate geschikt voor moderne toepassingen met een chique uitstraling

Potdeksel 177mm

Deze overlappende panelen zijn perfect voor woningen met een klassieke en eigentijdse uitstraling

De panelen zijn beschikbaar in tientallen kleuren. Daarnaast kan ook gekozen worden tussen een houtnerf afwerking of een effen uitstraling.

De voordelen
  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk

Deco Wall

De aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast past perfect bij de hedendaagse architectuur. De bekleding bestaat uit een makkelijk kliksysteem waarbij de keuze is tussen horizontale en verticale profielen.

Met de Deco Wall kan niet alleen de gevel worden bekleed, maar ook deuren, poorten en zelfs ramen kunnen hiermee bekleed worden. Dit geeft een strakke uitstraling aan de woning.

De aluminium bekleding is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Deco Wall is bestand tegen alle weersomstandigheden. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en behoud van de kleur.

Aluminium gevelbekleding

Sidings

Niet alleen de woning kan worden bekleed met gevelbekleding. Om een geheel te creƫren tussen de woning en bijgebouwen, kan het ook mooi zijn om de berging, uitbouw en garage te bekleden met de sidings van Eternit. Deze bekledingsstroken hebben een elegante houtnerfstructuur, zijn waterdicht, vormvast, brandveilig en milieuvriendelijk.