Aluminium voordeur

Esthetisch. Duurzaam. Isolerend.

Je woning aantrekkelijker maken en tegelijkertijd maximaal isoleren? Aluminium voordeuren zijn er namelijk niet alleen voor een mooie entree.

In tientallen kleuren zijn deze esthetische, lichte en duurzame voordeuren verkrijgbaar. Niet meer verven of intensief onderhouden met aluminium deuren. 

aluminium-voordeur deuren-vleugeloverdekkend

Snel een voorstel ontvangen? Doe direct een aanvraag.

  Waarom een aluminium voordeur?

  Het visitekaartje van je woning. De eindeloze mogelijkheden geven moderne en strakke woningen de ruimte een passende entree te realiseren met een aluminium deur. Ook zijn deuren van aluminium inbraakvertragend door het standaard keurmerk SKG 2, waarnaast een SKG 3 slot kan worden toegepast in combinatie met een gecertificeerde sleutel.

  Aluminium voordeuren kenmerken zich door de grondstof zonder recyclagesporen. Door alle weersomstandigheden en zonder roestvorming, blijft jouw aluminium deur, zonder intensief onderhoud, zijn kwaliteit behouden.

  Zonder onderhoud of roestvorming een isolerende & aantrekkelijke voordeur
  aluminium-voordeuren-groningen
  windows4u-groningen-deuren aluminium-deur-groningen

  Al 25+ jaar ervaring

  3 redenen om te kiezen voor Windows4U

  Een aluminium voordeur van Windows4U maakt je woning niet alleen aantrekkelijker, maar biedt ook maximale isolatie. Verkrijgbaar in tientallen kleuren, zijn onze esthetische, lichte en duurzame voordeuren een ideale keuze voor elke woning.

  Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over verven of intensief onderhoud, dankzij de duurzame eigenschappen van aluminium.

  Windows4U is opgeleid en gecertificeerd specialist
  Isolerende & onderhoudsvrije deuren
  Keuze uit 30+ kleuren
  Kleurvaste coating van deur & deurbeslag

  Tientallen kleuren en een leven lang kleurvast

  De profielen worden onder stroom gezet om de coating negatief geladen te hechten aan het profiel. Vervolgens wordt in een moffeloven de poederlaag gebakken. Dit proces is uiterst nauwkeurig en verzorgt een sterke coating met de gewenste kleur, die niet zal verkleuren naarmate de tijd verstrijkt.

  Het beslag en de scharnieren van je aluminium voordeur kunnen in de identieke kleur worden geleverd. Hierdoor realiseren we een egaal en kleurvast geheel bij het vooraanzicht van je woning. 

  Unieke tochtwering & isolerend slijtkader

  Elke deur voorzien we van een antitochtborstel of een automatische tochtweerder. De automatische tochtweerder beschikt over een tochtafdichting van rubber. Op deze manier sluit de aluminium deur nog beter aan op de vloer. Bovendien maken we gebruik van een efficiënt slijtkader. Dit vormt een opstapje van slechts 0,2 centimeter, zonder struikelgevaar.

  Dit bescheiden slijtkader zorgt voor een thermische onderbreking. Hiermee wordt voorkomen dat een warme of koude lucht van buitenaf naar binnen dringt of de warmte van binnen naar buiten ontsnapt. Wanneer deze thermische onderbreking niet aanwezig is, dan kan er condensatie ontstaan met als gevolg schimmelvorming of andere vochtproblemen.

  Zonder onderhoud of roestvorming een isolerende & attractieve voordeur

  Soorten aluminium voordeuren bij Windows4U

  vleugel-inliggende-deur

  Vleugel inliggende aluminium voordeur

  Naadloze en strakke uitstraling

  De deurvleugel ligt in deze uitvoering volledig in het kozijn na het sluiten van de deur. Hierdoor krijg je een naadloze en zeer strakke uitstraling. Omdat de deurvleugel volledig is afgesloten tegen het kozijn, kan dit helpen voor een nog meer geluidsisolerende ervaring.

  • Naadloze aansluiting op het kozijn
  Vleugeloverdekkende-aluminium-deur

  Vleugeloverdekkende aluminium voordeur

  Modern & egaal

  In deze uitvoering ligt de deurvleugel niet in het kozijn, maar erover heen. Bij klassieke deuren is het aannemelijk dat de deurvleugel tussen de kozijnen wordt geplaatst. Hierdoor heb je diepte bij je voordeur en veel zichtbare naden. Door de vleugel overdekkend te maken, krijg je een egale en strakke afwerking. Bovendien verminder je het zicht van kieren en naden, wat het moeilijker maakt om in te breken.

  • Egale uitstraling

  Glaswerk in voordeuren van aluminium

  Een volledig transparant glas verzorgt een heel natuurlijke lichtinval. Een ideale keuze voor je aluminium voordeur, waar je uitzicht naar buiten niet wordt beperkt. 

  Glad en ondoorzichtig glas is verkrijgbaar onder de noemer “mat glas”. Het licht wordt goed verspreid, maar enige inkijk wordt aanzienlijk verminderd ten opzichte van het heldere glaswerk. Natuurlijk licht wordt hiermee behouden, maar privacy blijft gewaarborgd. 

  Figuurglas komt in verschillende patronen. De keuze valt regelmatig op dit glaswerk vanuit een esthetisch oogpunt. Net als mat of helder glas, kan figuurglas functioneel zijn voor de lichtverdeling of privacy. Figuurglas kan op een groot aantal manieren worden gesneden. Daarover informeren we je graag. 

  Gezandstraald glas wordt met een unieke zandstraaltechniek gemaakt om glaswerk te voorzien van een matte en ondoorzichtige afwerking. Deze techniek zorgt voor een luxueuze uitstraling van je aluminium voordeur en vermijdt inkijk.

  Het team van Windows4U

  Onze noordelijke mentaliteit wordt gewaardeerd door het hele land. Wij nemen écht de tijd en afspraak is afspraak. Daarom komen wij onze afspraken graag na. Ons kleinschalige bedrijf heeft grote productkennis en montage-ervaring in huis om de beste service te kunnen bieden.

  Koen Stam

  Verkoopleider

  Jaroen Turksema

  Werkvoorbereiding

  Wilma Bethlehem

  Klantcontact

  Tim Wieringa

  Magazijn/goederen uitgifte

  Ben Bagmeijer

  Monteur

  Elle Dopstra

  Monteur

  Erwin Alt

  Monteur

  Johan de Beer

  Inmeter

  Klaas Pieterman

  Monteur

  Michel van der Heide

  Monteur

  Tim Dopstra

  Planning - Projectmanagement

  Pavlo Semeniuk

  Monteur

  Advies over jouw aluminium voordeur?
  Vraag het ons!

  Wij denken in oplossingen niet in problemen. Van standaarduitvoeringen tot unieke concepten: we zijn niet bang om materialen, kleuren en vormen te combineren en brengen de mogelijkheden bij elkaar voor een top eindresultaat. Dat maakt ons bijzonder.

   Koen

   showroom-aluminium-deuren-groningen

   Vanuit oriënteren in de showroom tot het keurig achterlaten van je huis.
   Dit is hoe wij jouw aluminium voordeur leveren en plaatsen:

   • Deskundig advies op maat

   • Geen verrassingen achteraf

   • Ruime tijd en rust tot uitvoering

   • Technische begeleiding & isolatie adviezen

   • Keurige omgang met eigendommen

   1

   2

   3

   4

   5

   Demonteren van de huidige deur

   We beginnen de dag met het zorgvuldig verwijderen van de bestaande deur en het bijbehorende kozijn. Hierbij werken we nauwkeurig om schade aan de omliggende muren te voorkomen. Alle onderdelen van de oude deur worden netjes gedemonteerd, zodat het kader volledig leeg en klaar is voor de nieuwe installatie.

   Kader leegmaken

   Nadat de deur en het kozijn zijn verwijderd, maken we het kader volledig leeg. Dit betekent dat we alle overgebleven stukken van het oude kozijn verwijderen. We controleren zorgvuldig of het kader schoon is en vrij van puin en obstakels, zodat er een stabiele basis is voor het nieuwe stijlkozijn.

   Afvoeren van materialen

   Alle verwijderde materialen en puin worden op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Het is belangrijk om de werkruimte schoon en georganiseerd te houden, zodat we efficiënt kunnen werken aan de volgende stappen van de installatie.

   Plaatsen van het stijlkozijn

   In het voorbereide en schoongemaakte kader installeren we het nieuwe stijlkozijn. We zorgen ervoor dat het kozijn waterpas en stevig wordt geplaatst, met voldoende bevestigingspunten om de stabiliteit te waarborgen. Dit stijlkozijn vormt de basis waarin de nieuwe aluminium deuren zullen worden geplaatst.

   Installeren van de aluminium deuren

   De aluminium deuren worden zorgvuldig in het stijlkozijn geplaatst. Dankzij de aanslag van de deuren kunnen we deze 100% recht zetten, zelfs als de muur niet volledig recht loopt. Er wordt een paar millimeter werkruimte rondom de deuren gelaten om de werking in verschillende temperaturen mogelijk te maken, zonder dat er kieren ontstaan. Hierdoor is het niet nodig om kit aan de buitenkant te gebruiken, aangezien de aanslag en de werkruimte voor een perfecte afsluiting zorgen.

   g.p. heide
   g.p. heide
   17/06/2024
   Tja zoals windows4u heeft beloofd een probleem op te lossen met de schanieren. Moet ik mijn excuses aanbieden. En kan niet anders zeggen, dat windows4u het keurig heeft opgelost. Super service.
   Andre
   Andre
   07/05/2024
   Persoonlijk advies, nette prijzen en snel geleverd! Ons gehele huis voorzien van diverse zwarte aluminium kozijnen, schuifpui en deuren en deze werden vakkundig en snel geplaats. Helaas nog geen foto van het geheel
   Gerrit de Vries
   Gerrit de Vries
   06/05/2024
   De vakmannen van Windows4U keurig een raam en deurkozijn bij onze kantine van de ijsvereniging Leek geplaatst. Dit is keurig netjes gedaan, ook de communicatie verloopt zeer prettig. Wij zijn zeer tevreden en wij raden dit bedrijf zeker aan anderen aan! Bedankt en groet, Gerrit
   D. Vlijm
   D. Vlijm
   29/04/2024
   Begin 2024 nieuwe kozijnen en ramen geleverd en gemonteerd gekregen. De ramen zijn voorzien van luxaflex in het glas wat wij super vinden. Alles is duidelijk overlegd en het plaatsen en de afwerking zijn wij zeer tevreden over en er werd goed mee gedacht.
   Aafke Beverloo
   Aafke Beverloo
   29/02/2024
   Afgelopen week heeft Windows4U een nieuw dakkapel, voordeur en nieuwe boeidelen geplaatst. Wij zijn super tevreden! Alles is keurig netjes achtergelaten en ook aan de binnenkant is alles netjes afgewerkt! Het contact verliep ook erg goed. Bedankt! Wij zijn heel erg blij!
   ruder22
   ruder22
   02/02/2024
   Afgelopen week zijn onze kozijnen vervangen door de medewerkers van Windows4u. Naast het vakmanschap waren de medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen en zijn blij met onze keuze voor Window4u. Een aanrader!!!
   Patricia Buikema
   Patricia Buikema
   31/01/2024
   Na het schrijven van een slechte review heeft het bedrijf contact opgenomen en werd er geluisterd en meegedacht over een oplossing. Er is ons excuus aangeboden voor de slechte communicatie en er wordt nu een nieuwe deur besteld. Er lag zelfs een presentje voor ons klaar en er is nu beter contact.
   Anneke van Veen
   Anneke van Veen
   18/01/2024
   Vorig jaar juni heeft Windows4u een prachtige aluminium schuifpui geplaatst bij mij. Juist gekozen voor aluminium omdat deze in alle kleuren gespoten kon worden. Op de bovenverdieping heb ik donkerblauwe houten raamkozijnen aan de buitenkant en nu is mijn schuifpui in dezelfde kleur. En de binnenkant is wit dus ook blij dat dit zelfs weer in een andere kleur gespoten kon worden. Het is een strak en mooi geheel geworden. Deze schuifpui heeft triple glas en dit kan ik gelijk vernemen qua warmte in huis. Ook het plaatsen liep op rolletjes door de werknemers. Dus ik ben er erg blij mee. Windows4u: Bedankt.
   Renee Reinhoudt
   Renee Reinhoudt
   11/01/2024
   Eric Meijer
   Eric Meijer
   15/12/2023
   In oktober 2023 zijn er door de firma Windows 4U 3 kunststof kozijnen bij ons geplaatst. We zijn zeer tevreden over de uitvoering, service en communicatie door Windows 4 U. Denken goed met de klant mee in de uitvoering en hebben maatwerk geleverd qua afwerking kunststof kozijn in de keuken door op ons verzoek de afwerking binnen te verzorgen na plaatsing keuken. .

   Kies voor dé aluminium voordeuren specialist uit Groningen

   Onze oplossingsgerichte no-nonsense en mentaliteit wordt gewaardeerd (door het hele land). Jouw project is in goede handen bij Windows4U.

   Deskundig advies op maat
   Respect voor je huis & je spullen
   Geen verrassingen achteraf
   In alle aluminium voordeuren verwerken we een driepunts-sluiting voor optimale veiligheid & isolatie

   Wij verzorgen optimale beveiliging van je aluminium voordeur

   Je draait je aluminium voordeur op slot met een DOM cilinder. SKG 2 of SKG 3 cilinders beveiligen je huis. Voor optimaal gemak kan er aan de binnenzijde een knop cilinder worden toegepast om zonder sleutel de voordeur te kunnen vergrendelen. 

   In alle aluminium voordeuren verwerken we een driepunts-sluiting. Wanneer je de voodeur op slot draait, wordt de deur op vier punten in de sluiting strak getrokken op het kozijn. Hierdoor sluit de deur goed, wat bevorderlijk is voor de isolerende werking en het voorkomen van inbraken. 

   Het is mogelijk om met een enkele sleutel alle cilinders, en dus (voor)deuren, te ont- en vergrendelen. Kies je voor een nieuwe aluminium voordeur, dan kunnen we cilinders in andere deuren vervangen. Hierdoor kunnen alle deuren van uw woning of garages/schuren met dezelfde sleutel worden gebruikt.

   Veelgestelde vragen, waar wij een antwoord op hebben.

   Hiernaast vind je wellicht een vraag die bij jou nog onbeantwoord is, zo niet? Bel, Whatsapp of mail ons gerust. We kijken ernaar uit je verder te helpen en/of van dienst te zijn met de keuzes voor je aluminium voordeur. 

   Een vleugel inliggende aluminium voordeur heeft een naadloze en strakke uitstraling omdat de deurvleugel volledig in het kozijn ligt, wat ook bijdraagt aan geluidsisolatie. Een vleugeloverdekkende deur ligt over het kozijn heen, wat een egale afwerking biedt zonder zichtbare naden, en het inbreken moeilijker maakt.

   Ja, aluminium voordeuren zijn onderhoudsarm. Ze hoeven niet geverfd te worden en roesten niet, waardoor ze hun kwaliteit behouden zonder intensief onderhoud. Zelfs onder diverse weersomstandigheden.

   De kleur van aluminium voordeuren blijft behouden dankzij een nauwkeurig coatingproces. De profielen worden onder stroom gezet, waardoor de poedercoating hecht en vervolgens in een moffeloven gebakken wordt. Dit zorgt voor een sterke, duurzame en kleurvaste afwerking.

   Een aluminium voordeur biedt zowel esthetische als functionele voordelen. Ze zijn licht, duurzaam, en onderhoudsarm. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in tientallen kleuren en zijn ze inbraakvertragend dankzij het standaard SKG 2 keurmerk.
   Ja, bij Windows4U kunnen het beslag en de scharnieren van je aluminium voordeur in dezelfde kleur als de deur worden geleverd, waardoor er een egaal en kleurvast geheel ontstaat.
   Aluminium voordeuren zijn zeer veilig dankzij het standaard SKG 2 keurmerk en de mogelijkheid om een SKG 3 slot toe te passen. Ze zijn uitgerust met een driepunts sluiting, waardoor de deur op vier punten strak tegen het kozijn wordt getrokken, wat inbrekers ontmoedigt.
   Aluminium voordeuren zijn voorzien van een antitochtborstel of een automatische tochtweerder met rubberen tochtafdichting, wat zorgt voor een betere aansluiting bij de vloer. Daarnaast hebben ze een thermisch onderbroken slijtkader dat voorkomt dat warme of koude lucht van buiten naar binnen dringt.
   Er zijn diverse soorten glaswerk beschikbaar, waaronder helder glas voor natuurlijke lichtinval, mat glas voor privacy met lichtverspreiding, figuurglas voor een esthetische touch, en gezandstraald glas voor een luxueuze uitstraling en verminderde inkijk.

   Windows4U gebruikt DOM cilinders met een SKG 2 of SKG 3 keurmerk voor optimale beveiliging. Voor extra gemak kan een knopcilinder aan de binnenzijde worden toegepast, zodat je de deur zonder sleutel kunt vergrendelen. De driepunts sluiting zorgt voor extra veiligheid en een betere isolatie.