Kunststof kozijnen

Duurzaam. Strak. Veelzijdig.

Kunststof kozijnen worden geroemd om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Het materiaal is onderhoudsarm en biedt, net als aluminium kozijnen, een hoogwaardige isolatiewaarde. Dit zorgt voor een energiezuinige omgeving. De uitstraling van kunststof kozijnen varieert van een houten- tot stalenlook, waardoor dit materiaal zowel past binnen een moderne, landelijke of klassieke woning. 

kunststofkozijnen kunststof-kozijn

Snel een voorstel ontvangen? Doe direct een aanvraag.

  Ons kunststof kozijnen assortiment: 4 stijlen & vele verschillende kleuren

  Of je nu houdt van een moderne stalen uitstraling of de warme look van hout, binnen onze 4 verschillende stijlen kunststof kozijnen vind je het allemaal. Eén van ons meest populaire model is het K-Vision Trend kozijn. Dit model sluit qua vormgeving en uitstraling perfect aan op houten kozijnen. Bovendien komt het kozijn met vele sterke eigenschappen, zoals brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Ontdek hieronder ons gehele assortiment. 

  Alle kunststof kozijnen combineren wij met drie afdichtrubbers; binnen, buiten en in het midden. Bovendien adviseren wij om het kozijn te voorzien van triple glas. Met beide componenten profiteer je optimaal van de hoge geluidswerende en isolerende waarden van kozijnen van kunststof.

  kunststof-houtlook-kozijn

  P8000 kunststof kozijn met houtlook

  Kunststof kozijn met warme uitstraling

  Profels PVC-kozijnen combineren de warme uitstraling van hout met het gebruiksgemak en de superieure prestaties van PVC. Met hun nerfstructuur en strakke hoekverbindingen zijn ze haast niet te onderscheiden van houten kozijnen. Het nieuwe kunststof kozijn van Profel is het modernste kozijn van de markt. Geheel nieuw ontworpen biedt het de meest optimale mogelijkheden op het gebied van gebruiksgemak en isolatie. Het nieuwe kozijn heeft in tegenstelling tot andere kozijnen standaard een derde middendichting die een verbeterde tochtdichting en isolatiewaarde geeft. Verder zijn onzichtbare scharnieren de standaard. Kortom alleen nog maar genieten van de mooie kozijnen.

  • Onzichtbare scharnieren
  • Strakke hoekverbindingen
  vlakke-kunststof-kozijnen

  LB 82 Vlak

  Een charmant karakter

  Het LB Vlak systeem is de beste oplossing voor moderne aluminiumlike kozijnen. Door de ruime sponningvan dit profielsysteem zijn deze kozijnen geschikt voor extra dik en geluidsisolerend glas. De leverancier van dit kozijn, LB Profile, biedt een profiel dat naast een concurerende prijs ook uitstekende isolerende en strakke vormen heeft.

  • Geschikt voor extra dik glas
  • Aluminium look
  kunststof-kozijnen-houtlook

  LB 120 Kubus

  Zowel binnen als buiten een robuuste uitstraling

  Naast de vlakke variant heeft LB Profile zijn al indrukwekkende assortiment aan kunststof kozijnen uitgebreid met de 120 Kubus. Met zijn RL Perfect heeft het kozijn een rechte hoekverbinding. Hierdoor vervagen de grenzen tussen hout en kunststof, zowel aan de binnen- als buitenzijde. De Hoekige vormgeving van het kozijn maakt hem qua look & feel robuuster dan de vlakke variant.

  • Rechte hoekverbinding
  • Robuuste look

  Schüco blokkozijnen

  Een modern en slank kunststof kozijn

  Een Schüco Accent kozijn voldoet niet alleen aan strenge technische normen, maar voegt ook een moderne en stijlvolle touch toe aan elk huis of bedrijfspand. Of het nu voor nieuwbouw- of renovatieprojecten is, dit model vermindert aanzienlijk de energie- en onderhoudskosten. Bovendien is dit kunststof kozijn zeer gebruiksvriendelijk. Over het geheel genomen biedt een Schüco Accent kozijn een indrukwekkende combinatie van technische excellentie, duurzaamheid en een slank ontwerp.

  • Duurzaam model
  • Slank ontwerp
  aluminium-kozijnen-groningen
  aluminium-kozijnen-voor-en-nadelen details-aluminium-kozijnen

  Al 25+ jaar ervaring

  Minstens 5 redenen om te kiezen voor Windows4U

  Het zeer onderhoudsarme en duurzame karakter maken kozijnen van kunststof zeer populair. Bovendien is kunststof volledig recyclebaar. Met de keuze uit verschillende stijlen in uiteenlopende kleuren bieden wij voor iedere woning het juiste kozijn.

  Windows4U is opgeleid en gecertificeerd specialist
  Ruimte voor optimale isolatie
  100% recyclebaar materiaal
  Extra isolatie door additionele tochtafdichting
  Keuze uit 30+ kleuren

  Glas als essentiële partner van je kozijn

  Wanneer je optimaal gebruik wil maken van de eigenschappen van een kozijn van kunststof, dan is het van belang dat je het juiste glaswerk kiest. Bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen, komen ook nieuwe ramen kijken. Door de ontwikkeling van kunststof kozijnen is er tegenwoordig een groeiende variëteit aan glasopties beschikbaar. Naast dubbel glas en triple glas heb je nu ook de keuze uit veiligheidsglas en zonwerende beglazing. 

  Dubbel Glas

  Dubbel glas bestaat uit twee glaslagen die zorgen voor minder condensatie aan de binnenzijde van ramen. Het vangt gratis zonnewarmte op, waardoor het de energie-efficiëntie van een woning verhoogt. Bovendien biedt het een optimale kleurneutraliteit, waardoor het natuurlijke licht ongehinderd binnenkomt.

  Triple Glas

  Driedubbel glas bestaat uit drie glaslagen en biedt een uiterst hoge warmte-isolatie, waardoor er geen kou rond de ramen ontstaat. Het is dan niet gek dat wij dit glas aanraden als beste glas om te gebruiken in combinatie met je kunststof kozijn. De spouw tussen de glasbladen is gevuld met argongas, wat bijdraagt aan de isolerende eigenschappen van het glas, waardoor het energieverlies vermindert.

  Zonwerende beglazing

  Deze ramen bieden de perfecte balans tussen warmte en koelte. Op kille winterdagen houden ze het huis gezellig warm, terwijl ze tijdens hete zomerdagen helpen om hoge temperaturen binnenshuis te vermijden.

  De zonwerende beglazing van Profel combineert een lage U-waarde met warmtetransmissie. Hierdoor houden de ramen veel zonnewarmte buiten terwijl ze toch voldoende daglicht binnenlaten.

  Veiligheidsglas

  Veiligheidsglas kent verschillende varianten, waaronder doorvalbeveiliging, inbraakbestendig en kogelwerend glas.

  Dit type beglazing, gemaakt van gelaagd glas, bestaat uit meerdere glasplaten van 3,4 millimeter of meer, samengebonden met elastische PVB-folies. In geval van breuk blijven de scherven aan de folie kleven, waardoor snijwonden worden voorkomen en het inbreken bemoeilijkt en tijdrovend wordt.

  Het team van Windows4U

  Onze noordelijke mentaliteit wordt gewaardeerd door het hele land. Wij nemen écht de tijd en afspraak is afspraak. Daarom komen wij onze afspraken graag na. Ons kleinschalige bedrijf heeft grote productkennis en montage-ervaring in huis om de beste service te kunnen bieden.

  Koen Stam

  Verkoopleider

  Jaroen Turksema

  Planning

  Wilma Bethlehem

  Klantcontact

  Marc van Woudenberg

  Verkoop

  Tim Wierenga

  Magazijn/goederen uitgifte

  Ben Bagmeijer

  Monteur

  Elle Dopstra

  Monteur

  Erwin Alt

  Monteur

  Johan de Beer

  Monteur

  Klaas Pieterman

  Monteur

  Wij helpen je graag met advies voor jouw kunststof kozijnen.

  We denken in oplossingen niet in problemen. Van standaarduitvoeringen tot unieke concepten: we zijn niet bang om materialen, kleuren en vormen te combineren en brengen de mogelijkheden bij elkaar voor een top eindresultaat. Dat maakt ons bijzonder.

   Jasper

   kunststof-kozijnen-inclusief-montage

   Vanuit oriënteren in de showroom tot het keurig achterlaten van je huis.
   Dit is hoe wij jouw kozijnen leveren en plaatsen:

   • Deskundig advies op maat

   • Geen verrassingen achteraf

   • Ruime tijd en rust tot uitvoering

   • Technische begeleiding & isolatie adviezen

   • Keurige omgang met eigendommen

   1

   2

   3

   4

   5

   Stap 1: Bezoek onze showroom en oriënteer vrijblijvend

   Je hebt je contactgegevens achtergelaten of een concrete offerte-aanvraag gedaan. Als eerste stap nodigen wij je dan graag uit voor een bezoek in onze showroom. Van losse materialen tot en met complete uitvoeringen, er is van alles tentoongesteld. Je kunt hier de materialen zien, vergelijken en ervaren. We bespreken samen je wensen, je vragen, je ideeën over materiaal, kleur, ventilatie, isolatie, zonwering etc. en maken de vertaalslag naar een concreet voorstel voor kunststof kozijnen die passen bij jouw wensen en jouw huis.

   Stap 2: Een gesprek op locatie

   Tijdens of na je bezoek aan onze showroom heeft onze adviseur een offerte voor je opgesteld met daarin verwerkt wat jullie hebben besproken. Je hebt deze thuis in alle rust nog eens bekeken, doorgenomen en je wil graag bestellen. Als alles helder is kan je online de offerte goedkeuren en gaan we voor je aan de slag. Maar het kan ook zijn dat je nog vragen hebt of in geval van renovatie de situatie nog graag nader zou bespreken op locatie. Dan maak je met onze adviseur een afspraak en komt hij bij je langs. In geval van nieuwbouw ben je opnieuw van harte welkom in de showroom voor een tweede gesprek, eventueel samen met je aannemer of architect.

   Stap 3: Meten is weten

   Je bent eruit: het worden kozijnen van Windows4U. De keuzes zijn gemaakt. De materialen zijn vastgelegd. Nu de exacte maten nog. Onze inmeet expert komt voor het opmeten van de te vervangen kozijnen. Hij schat de situatie in, bij renovatie kun je voor onverwachte situatie komen te staan, en doet een extra check of hetgeen is geoffreerd kan worden uitgevoerd zoals verwacht. Bij nieuwbouw verloopt het proces iets anders, dan valt er vaak nog niets te meten. Om tijdens de bouw van jullie nieuwe huis toch door te kunnen, worden de kozijnen gemaakt op basis van de maten op de aangeleverde tekeningen. Dit neemt onze adviseur uitgebreid met jullie, je aannemer en/of architect door en wordt voor productie besproken en beoordeeld door onze werkvoorbereiding. Een heel team – bouwteam, dat samen zorgt voor een goed resultaat.

   Stap 4: Opdrachtbevestiging en start productie

   Alles is besproken met de inmeten, eventuele aanvullingen zijn vastgelegd en ontvang je via de mail in de opdracht bevestiging. Nu de definitieve maten bekend zijn gaat onze binnendienst de kozijnen in productie geven bij de fabriek. Het opmaat vervaardigen van de kozijnen neemt natuurlijk even tijd. Tijdens dit productieproces is het even stil van onze kant, wat niet betekent dat er niets gebeurt. Er wordt hard gewerkt om de kozijnen te maken, het glas te produceren, de rest van de bestelling gereed te maken en tegelijk te laten binnenkomen. Een aantal weken later (exacte levertermijnen wisselen, je adviseur geeft bij de opdracht aan hoeveel weken dat zal zijn voor jullie kozijnen ) Zodra we de montage kunnen gaan plannen nemen we contact op om een montagedatum af te spreken.

   Stap 5: Jouw kunststof kozijnen worden geplaatst!

   Op de afgesproken datum starten onze monteurs met de montage van jouw kozijnen. Afhankelijk van de hoeveelheid zijn we gemiddeld binnen een week gereed. Als alles gemonteerd is neemt de monteur de kozijnen en de uitgevoerde werkzaamheden met je door en geeft tips over het gebruik. Deze oplevering gebeurt aan de hand van een checklist. Tot slot laten we je huis weer netjes achter en wensen we je heel veel plezier van je nieuwe kozijnen.

   Wouter Bloupot

   Weer uitstekend geholpen door Windows4U. De verkoper heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren over de verschillende mogelijkheden en kwam met een aantrekkelijke prijs. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

   S Wolters

   Wij zijn super tevreden. Goede voorlichting en perfecte uitvoering.Deskundig personeel die de kozijnen plaatsen. Huis was opgeruimd bij vertrek. Mijn complimenten Johannes en Riley.

   Kies voor dé kozijnen specialist uit Groningen

   Onze oplossingsgerichte no-nonsense en mentaliteit wordt gewaardeerd (door het hele land). Jouw project is in goede handen bij Windows4U.

   Deskundig advies op maat
   Respect voor je huis & je spullen
   Geen verrassingen achteraf

   Veelgestelde vragen, waar wij een antwoord op hebben.

   Hiernaast vind je wellicht een vraag die bij jou nog onbeantwoord is, zo niet? Bel, Whatsapp of mail ons gerust. We kijken ernaar uit je verder te helpen en/of van dienst te zijn met kunststof kozijnen. 

   Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, zijn onderhoudsarm, duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren.

   De kosten van kozijnen van kunststof zijn vanzelfsprekend sterk afhankelijk van het type, de hoeveelheid en de grote. Vraag daarom voor een prijsindicatie vrijblijvend een offerte aan. 

   De levensduur van een kunststof kozijn is ongeveer 30 jaar.

   Wij leveren al het afval af, glas wordt apart ingezameld en duurzame metalen worden apart afgevoerd.

   Wij van Windows4U raden triple glas aan. Met dit glas profiteer je optimaal van de geluidswerende en isolerende waarde van onze kunststof kozijnen.

   We bieden vier verschillende stijlen kozijnen aan van kunststof, geschikt voor diverse voorkeuren. Een van onze meest populaire modellen is het K-Vision Trend kozijn dat qua uitstraling perfect aansluit bij houten kozijnen.

   Al onze kunststof kozijnen worden gecombineerd met drie afdichtrubbers: binnen, buiten en in het midden. Wij adviseren het gebruik van triple glas voor optimale geluidswerende en isolerende eigenschappen.

   Dit model is brandwerend, recyclebaar en loodvrij. Het biedt zowel de warme uitstraling van hout als de voordelen van hoogwaardige kunststof kozijne

   Onze PVC-kozijnen met houtlook combineren de warme uitstraling van hout met het gebruiksgemak en de prestaties van PVC. Met nerfstructuur en strakke hoekverbindingen zijn ze bijna niet te onderscheiden van houten kozijnen. Het DRITTO-kozijn biedt een onzichtbare vleugel voor een groter glasoppervlak.

   Het L.B. Concept Vlak systeem biedt de warmte en charme van hout door het diepe profiel dat geschikt is voor extra dik en geluidsisolerend glas. Dit kozijn is bijna niet te onderscheiden van een houten kozijn.

   De Schüco Accent kozijnen voldoen aan hoge technische normen en voegen een moderne en stijlvolle touch toe aan elke woning of bedrijfspand. Ze verminderen aanzienlijk de energie- en onderhoudskosten en zijn zeer gebruiksvriendelijk.