Deuren & wanden

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning. De voordeur, ramen en garagedeur kunnen tegenwoordig perfect op elkaar afgestemd worden en helemaal in de stijl en kleuren die passen bij de stijl van het huis.

Je bent hier:

Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje en houdt tevens inbrekers buiten de deur. Daarom is het belangrijk dat de voordeur past bij de stijl van jouw woning en goede beveiliging biedt.

De mogelijkheden met voordeuren zijn bijna eindeloos. Er zijn veel verschillende materialen en materiaalcombinaties, kleuren, ramen en beslag waarmee een deur volledig gepersonaliseerd en op maat gemaakt kan worden.

Voordeuren in aluminium, kunststof en hout
Materiaal

Aluminium, hout en kunststof

Stijl

Modern, klassiek of landelijk

Glas

Dubbel, glas-in-lood of figuurglas. Alles is mogelijk

Kleuren

Het kleuraanbod is onbeperkt

Boven- en zijlicht

Voor extra lichtinval glas boven of naast de deur

Hoge isolatiewaarde

Onze paneeldeuren bieden uitstekende isolatie. Afhankelijk van het soort paneel waar voor gekozen wordt, verschilt de isolatiewaarde. Naast de isolerende werking van de panelen, zorgen de antitochtborstel en het slijtkader voor maximale wind- en waterdichtheid.

Verzekerde Goede afsluiting met een slotverlenging

De deuren bij nieuwbouw worden steeds hoger. Om aan deze vraag te voldoen, en nog steeds wèl een veilige en goede afsluiting van de deuren te verzekeren, kunnen wij een extra slotverlenging toepassen. Op deze wijze kunnen wij zowel architectonisch als functioneel aan uw vraag voldoen. 

Scharnieren

De scharnieren zijn bepalend voor de uitstraling van de deur. U heeft de keuze uit verschillende types zoals:

 • Tubula-scharnier: dit scharnier geeft de deur een slanke look en blijft mooi in de lijn van het deurkader. Het scharnier is buisvormig.
 • Robusta-scharnier (Hahn-scharnier): dit scharnier is stevig en heeft een degelijke uitstraling. Dit scharnier komt het meest in het zicht.
 • Invisible-scharnier: Een onzichtbaar scharnier toegepast bij aluminium kozijnen. De extra investering is voor de puristen zeker de moeite waard.

Vleugeloverdekkende deuren

Naast inliggende en gelijkliggende deuren, bestaan er ook opliggende deuren wat ook wel vleugeloverdekkend wordt genoemd. Hierbij is de deurvleugel onzichtbaar omdat het paneel hem overdekt. Deze deuren geven een minimalistische en slanke uitstraling. Zonder alle achterliggende techniek in het zicht te brengen.

Elektromechanische sloten Genius van Siegenia KFV

Dit is een speciaal slot voor een automatische ver- en ontgrendeling van de deur.

Deze beschikt over een geïntegreerde elektronische besturing en een elektronisch
aangedreven motor. Combineerbaar met KFV radiografische afstandsbedieningen, en transpondersleutel.

Domotica is onzichtbaar voorbereid in uw deur. Maar wel te zien in onze showroom.

Garagedeuren in aluminium, kunststof en hout

Garagedeuren

Net zoals voordeuren, bestaan er voor garagedeuren ook allerlei mogelijkheden. Omdat garagedeuren een groot oppervlak bestaan is het belangrijk dat de deur aansluit bij het karakter en de uitstraling van het huis.

 

Kantelgaragedeur in staal

Bij de kantelgaragedeur, is de deur 1 geheel. De deur kan handmatig of gemotoriseerd geopend worden. De kantelgaragedeur kan worden bekleed met hout, panelen of planchetten en wordt afgewerkt in de kleur die past bij jouw woning.

Sectionale garagedeur in staal of hout

De sectionale garagedeur bestaat uit een aantal horizontale panelen. Deze deur heeft minder plaats nodig bij het openen en sluiten en zorgt voor een grotere doorrijhoogte. De deuren zijn voorzien van veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging, optilbeveiliging en onderloopbeveiliging.

Naast de garagedeuren van Profel heeft Windows4U ook een groot assortiment garagedeuren van L-Door. 
L-Door heeft 3 types sectionale garagedeuren:

6afbc14663c96a9b51fc496ec622a557-productoverzicht-section-line-garagepoort
Section Line
 • Stalen panelen
 • Oneindig veel kleuren
 • Veel extra opties zoals ramen en kattenluiken
 • Elektrisch of manueel te bedienen
05908851a9ff731aebb436248b6b83e2-productoverzicht-nature-line
Nature Line
 • Houten poorten
 • Elektrische bediening
 • Modern of landelijke uitstraling
 • Veel extra opties mogelijk
56449bc0c87fe92d44f9d8f7b5d37fc9-productoverzicht-puma-line-renson
Puma Line
 • Garagedeuren met bekleding
 • Kan volledig worden weggewerkt in de gevel
 • Onbeperkte mogelijkheden
 • Innovatieve materialen

Schuifpuien halen buiten naar binnen. Door de grote ramen in de schuifpui, kun je ieder moment van het jaar genieten van jouw tuin.

Windows4U heeft schuifpuien die passen bij jouw woning. De schuifpuien voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid.

Aluminium schuifpui

Voor veel glas en licht is een aluminimum schuifpui perfect. Aluminimum is een ijzersterk materiaal waardoor grote openingen en raamoppervlakten mogelijk zijn. Daarnaast zijn de kleurmogelijkheden van dit materiaal bijna onbeperkt. De maximale opening van een aluminimum schuifpui is bijna eindeloos waardoor buiten écht naar binnen gehaald wordt.

Houten Schuifpui

Hout heeft veel karakter en zorgt voor een warme uitstraling. Hout is van nature een goed isolerend product. Hout heeft een maximale opening van wel 5 meter. Houten schuifpuien zijn perfect water- en winddicht door de dubbele borstelrichting en de drie dichtingsrubbers. Voor de kleuren voor de houten schuifpui is bijna alles mogelijk. Door de goede afwerkingslaag waarmee de pui wordt geleverd, hoeft er de eerste 10 jaar niet geschilderd te worden.

Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien hebben een hoge isolatiewaarde. Daarmee wordt warmte goed binnengehouden en geluid goed buiten gehouden. De kunststof puien hebben een maximale opening van 4 meter. Er zijn veel kleuren en houtimitaties beschikbaar voor kunststof schuifpuien. Een groot voordeel van de kunststof schuifpui is dat er bijna geen onderhoud nodig is. Door de antistatische structuurfolie wordt stof en vuil afgestoten zodat eens in de zoveel tijd een sopje voldoende onderhoud is.

Vouwwanden

Vouwwanden zijn de ideale manier om binnen en buiten te scheiden of te verbinden. De vouwwanden zorgen bij mooi weer voor de ideale beleving van buiten. Bij slecht weer vormen de vouwwanden de perfecte afsluiting voor een comfortabele beleving.

Windows4U heeft een grote veelzijdigheid in aluminimum vouwsystemen.