Overkappingen

Tot ver in de herfst in de tuin zitten, met een terrasoverkapping ben je beschermd tegen weer en wind. Ook kunnen tuinmeubelen zonder problemen buiten blijven staan.
Windows4U heeft een grote collectie voor zeer diverse types huizen.

Je bent hier:

Terrazza overkappingen

De glazen Terrazza terrasoverkappingen van Weinor hebben een bijzonder elegant design uit een stuk. De overkappingen kunnen tot wel 7 meter breedte zonder een middenstaander. Ook kunnen er LED lichtlijsten worden geïntegreerd in de overkapping zodat er ook ’s avonds voldoende licht is.

Terrazza Pure

Terrazza Pure is het glazen terrasdak van Weinor en is gebaseerd op de moderne kubistische dakvorm. Klassieke terrasdaken lopen schuin af. In de Terrazza Pure is de helling geïntegreerd in de constructie, waardoor dit van buitenaf niet zichtbaar is en dus zorgt voor een strakke uitstraling.

Terrazza
Terrazza Pure
Betrouwbare afwatering
Sfeervolle verlichting
Stabiele bescherming
Modulair systeem
Serrezonwering

Het innovatieve glasopleg-systeem zorgt voor een betrouwbare afwatering door de geïntegreerde helling met behoud van een optisch rechthoekige vorm.

Met 48 kleur- en 3 wittinten zorgt de hoogwaardige kleur-LED-verlichting in de staanders en dakdragers voor een individuele sfeer onder het terrasdak.

Terrazza Pure wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit. De constructie kan ook worden ontworpen voor extreem hoge sneeuwlasten tot 550 kg per m2.

De uitbreiding van het terrasdak Terrazza Pure tot weinor Glasoase® met volledig glazen onderbouwelementen is gewoon mogelijk, ook naderhand.

De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza II beschermt tegen de zon en zorgt voor een aangenaam klimaat onder het terrasdak.