Zonwering

Je kunt er donder op zeggen: na regen en een kil voorjaar komt zonneschijn. Hartstikke fijn, maar dan is het wel prettig als je zonwering hebt. Daarvoor kun je ook prima terecht bij Windows4U. Wij bieden een ruime keus aan oplossingen en zetten ze hieronder even in het zonnetje.

 

✅ Lamellen.

Nieuw in ons assortiment zijn lamellen aan de buitenzijde (zie foto). Deze geven de mogelijkheid om met een stijlvolle zonwering de zon volledig te blokken of een subtiele lichtinval te creëren. Omdat de lamellen in de kleur van de kozijnen worden geleverd is het ook een architectonisch onderdeel van je huis. Natuurlijk elektrisch te bedienen en aan te sluiten op je Domotica. De 8 cm brede lamellen zijn er in drie varianten.

lamellen

 

✅ Screens.

Bieden een stijlvolle oplossing. Screens laten tot 85% van de warmte buiten en zijn luchtdoorlatend. Zo wordt voorkomen dat warmte in huis binnendringt, maar wordt het zicht niet belemmerd.

Screens werken ook kostenbesparend. Als de screens correct gebruikt worden, dan is airconditioning overbodig! Screens beschermen ook het interieur doordat het schadelijke UV-stralen blokkeert die verkleuring veroorzaken.

Windows4U heeft opbouwscreens, voorzetscreens en inbouwscreens. Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij altijd een screen hebben die voldoet aan uw wensen.

 

✅ Zonneschermen

Zonneschermen of knikarmschermen zijn een elegante oplossing voor bescherming tegen de zon in de tuin. Het scherm is alleen zichtbaar als het uitgeschoven. Is het niet uitgeschoven, dan zit het volledig verstopt in een kast tegen de muur.

Met één druk op de knop, komt het scherm tevoorschijn. Windows4U heeft verschillende soorten en merken knikarmschermen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is het zelfs mogelijk om ledverlichting te integreren in de kast.

Bediening via een schakelaar op de muur is ook verleden tijd. De knikarmschermen kunnen worden bediend door middel van een app of domoticasysteem. Ook is bediening met afstandsbediening of zelfs stembediening mogelijk. Somfy biedt Smart Home-oplossingen waarbij de zonneschermen zo worden geprogrammeerd, dat niemand er thuis meer naar hoeft om te kijken.

 

✅ Rolluiken

Zijn geschikt voor ieder seizoen. In de zomer bieden de rolluiken verkoeling en in de winter bieden ze verwarming.

Ook zorgen rolluiken voor extra geluidsisolatie en verduistering zodat de slaapkamer goed donker en stil is. Bevorderlijk voor de nachtrust.

Daarnaast hebben rolluiken een inbraakremmende functie omdat het inbrekers nog moeilijker wordt gemaakt om binnen te komen.

Windows4U heeft opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Die laatste kunnen wij zelfs met een volledig luchtdicht systeem monteren zodat er geen warmteverlies is.

Naast de verschillende soorten rolluiken, zijn er ook verschillende mogelijkheden in bediening. Zo is er elektrische bediening via een domoticasysteem of app of door middel van een afstandsbediening.
Daarnaast is ook manuele bediening mogelijk door middel van een lint of een stang.

 

✅ Geïntegreerde lamellen

Ook is het mogelijk om zonwering te integreren in het glas. Het voordeel hiervan is dat de zonwering niet vochtig en vies kan worden en niet kan beschadigen.

De ScreenLine van Pilkington Insulight is een systeem waarbij de jaloezie of plissé in de spouw van het isolatieglas wordt gemonteerd. Deze zonwering is ook geschikt voor hellende vlakken zoals serredaken.

De plissé black-out is verduisterend en daarmee ideaal voor in de slaapkamer.

Deze jaloersmakende oplossing is geschikt voor in elke ruimte zoals de woonkamer en de badkamer, wordt niet vies en nat en is dus erg hygiënisch, zorgt voor privacy, je kunt zelf regelen hoeveel warmte je binnenlaat.

De jaloezieën en plissé zonwering zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Meer info over onze zonwering vind je hier.