Contact

Windows4U heeft een groot assortiment kozijnen. Kozijnen in aluminimum, kunststof en hout. Bij ons is alles mogelijk, zelfs een combinatie van de verschillende materialen. 
Op maat gemaakt en in jouw smaak
Je bent hier:

Hoe kan ik wat bestellen

Bij Windows4U kan u terecht als partikulier en bedrijf.

De kozijnen worden doorgaans door Windows4U opgemeten. Da bent u zeker dat het kozijn goed zal passen. In sommige gevallen worden de kozijnen van een bouwtekening besteld. iervoor wordt met de bouwkundige tekenaar /architect de juiste randvoorwaarden besproken.

Zeker kan dit. op deze wijze kan er op een exacte manier de maatvoering uitgelezen worden.

Ook voor BIM tekeningen hebben de mogelijkheid om de maatvoering uit te lezen.

Natuurlijk, In de showroom hebben wij alle type kozijnen zoals hout aluminium en kunststof opgesteld. Van alle materialen leveren wij 2 verschillende merken.

Prijs niveau en offerte aanvraag

Door ons uitgebreide assortiment hebben wij kozijnen in een heel breed prijs niveau, Zo is er altijd het juiste kozijn voor de juiste prijs te vinden.

Wij brengen vrijblijvend een offerte uit, Pas na het ondertekenen van de opdracht gaan wij wat bestellen.

Dat is zeker mogelijk, dat levert u een flink voordeel op, eventueel kan u gebruik maken van een monteur om de start te maken met het plaatsen van de kozijnen.

Wij streven er naar een offerte zo spoedig mogelijk uit te werken. De termijn wordt bepaald door de complexiteit, en drukte op de binnendienst. Het streven is om alle offerte binnen 2 weken uit gewerkt te hebben.