Mooie kozijnen bij Windows4U in Grootegast, Groningen

Alle materialen bij Windows4U in Groningen

Alle materialen onder één dak bij Windows4U in Grootegast, Groningen. Niet elk materiaal is altijd geschikt in elke situatie, daarom voorzien we u graag van het beste maatwerk advies. Het is niet ongebruikelijk dat op dezelfde locatie meerdere materialen worden toegepast, zowel hout, aluminium als kunststof. De specifieke eigenschappen van de verschillende materialen zorgen voor verschillende uitstralingen, voordelen, kleuren en een verschil in structuur.  De kleuren kunnen door ons brede scala aan materialen makkelijk met elkaar worden gecombineerd. Zo zijn er bijvoorbeeld in hout gespoten lakkleuren, poedercoating bij aluminium en folie met structuur bij de kunststoffen materialen mogelijk.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Ook bieden wij verschillende koopjes aan. Daarnaast is Windows4u specialist in het plaatsen van kozijnen. Wij gaan zelfs verder dan de richtlijnen van het VKG. Wilt u weten wat dit inhoudt? Lees dan verder

Kunststof kozijnen

Kunststof raamkozijnen worden momenteel op de renovatiemarkt het meest toegepast. Dit komt vooral doordat de profilering van onze kunststoffen kozijnen veel lijkt op de originele van hout. Als wij ons werk goed gedaan hebben zult u geen afwijkingen van het bestaande vinden.

De ontwikkeling heeft niet stilgestaan. Bij Windows4U kunt u de kunststof raamkozijnen krijgen met verschillende profileringen en met diverse verschillende draaidelen. Zie onze draaiende kozijnen voor meer gedetailleerde informatie. 

Aluminium kozijnen

Aluminium is waarschijnlijk het meest veelzijdige materiaal. De keuze bestaat uit 6 verschillende aluminium kozijnen die elk weer 6 verschillende draairamen hebben. Sommige zijn zelfs uitwisselbaar. Het gebruik van aluminium is ook goed toepasbaar bij zeer grote raamoppervlakten. Ook voor de utiliteitsbouw is Windows4U de uitgelezen partner op het vlak van vliesgevels.

Houten kozijnen

Bij Windows4U kunt u zeer goed terecht voor houten raamkozijnen. Vooral als u optimale functionaliteit en de charme van hout wilt combineren. Bij projecten met oog voor detail, waar ornamenten en roedeverdelingen een eis zijn, kunnen wij de beste invulling aan de realisatie van uw project geven.

De kosten van nieuwe kozijnen?

Benieuwd naar de kosten van het vervangen van raamkozijnen? Of heeft u interesse in nieuwe raamkozijnen? Vraag dan een offerte aan, geheel vrijblijvend en gratis.

Vraag hier uw kozijnenofferte aan!

Nieuw in ons assortiment

Terrasoverkappingen van Weinor bij Windows4u

Terrasoverkapping van Weinor

Kunststof

Klik op mij voor een 3D presentatie van een kunststof kozijn

Aluminium Fino

Klik op mij voor een 3D presentatie van een aluminium kozijn

Hout verdiept draaikiep

Klik op mij voor een 3D presentatie van een houten kozijn

Windows4U
Rondweg 7
9861 GK Grootegast

Tel 0594 - 611 857

info@windows4u.nl

Kozijnen

 

Actueel

Aluminium   3D weergave
Hout   Overzicht aluminium
Kunststof   Overzicht kunststof
Deuren   Overzicht hout
Schuifpui   Koopjes hoek
Tuindeuren    
Montage    
     

Contact

Sitemap

Vraag hier vrijblijvend een kozijn offerte aan!
Windows4U
Windows4u kozijnen