Vacature eerste Monteur

Grootegast | Vast dienstverband | Fulltime

Ben jij een eerste monteur die in recordtempo projecten moet afraffelen, terwijl je weet dat het beter had gekund? 

Zou je in 2024 vaker met een trots gevoel door het Noorden rijden, langs al die mooie gebouwen met jouw kozijnen? En waardering willen krijgen voor de ervaring die jij hebt. Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren Monteur Kozijnen.

WERKZAAMHEDEN

Wij onderscheiden ons ten opzichte van de concurrentie door kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Je levert dus vakwerk en je hebt oog voor detail. Je kan een project goed plannen en uitvoeren. daarnaast met je collega goed samenwerken. 

Wij zorgen ervoor dat  alle nodige middelen beschikbaar zijn voor jou, zodat jij het beste resultaat kan leveren. Een moderne bus, hoogwaardig gereedschap en een team van enthousiaste en ervaren collega’s.

 

WAT ER VAN JOU WORDT VERWACHT

  • Je hebt minimaal een mbo-diploma
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als kozijnenmonteur.
  • Je bent niet bang voor complexe en uitdagende projecten
  • Rijbewijs BE
  • Je staat open om nieuwe dingen te leren

WINDOWS4U

Wij zijn gevestigd in Grootegast. Hier bevindt zich ons kantoor, de showroom en het magazijn. Wij werken vooral door Groningen, Friesland en Drenthe en staan bekend om onze uitstekende service. Wij richten ons op opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan de uitvoering en het product..

Ons team bestaat uit 11 collega’s. De sfeer is informeel.

WIJ BIEDEN

  • Een salaris tussen de 2500 en 3400 euro bij een fulltime dienstverband.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden als reiskostenvergoeding en pensioen.
  • 27 vakantiedagen per jaar.