Van kunststof kozijnen tot houten kozijnen bij de kozijnenspecialist van Groningen

Windows4U in Groningen heeft een grote showroom waar alle modellen uitgestald staan. Ons kozijnenassortiment bestaat uit verschillende topmerken, materialen en functionaliteit. Wilt u een draai-kiepraam, een kantelraam of een vast raam? Windows4u in Groningen heeft het allemaal. Wanneer u niet precies weet wat u prettig vindt of wat het beste past bij uw huis kunt u altijd langs komen in onze showroom, wij helpen u graag met de keuze!

Naar welk kozijn materiaal bent u op zoek?

Waarom gaat u voor kozijnen naar Windows4U in Groningen?

Wij hebben door onze jarenlange ervaring in ons vak uitstekende productkennis en geven u graag advies. In onze showroom in Grootegast, Groningen kunt u rustig rondkijken en inspiratie op doen. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom met een groot aanbod kozijnen. In onze showroom bieden wij u de meest gangbare tot de uiterst uiteenlopende materialen aan. Hierdoor hebben wij altijd wat u zoekt!

Beleef en bekijk onze kozijnen online in 3D

Bekijk het kozijn in 3D en zoom in op de details. Zo is het oriënteren bij ons nog makkelijker. In onze showroom kunt u alles live zien en bij u thuis kunnen wij gratis informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden in kaart brengen. Kortom, wij helpen u waar en wanneer u wilt. U kunt rustig stellen dat wij een expert zijn in ons werkgebied.

Klik op onderstaande afbeelding(en) voor een 3D presentatie!

Aluminium kozijn Houten kozijn Kunststof kozijn

      Aluminium  kozijn         Houten kozijn              Kunststof kozijn                                 

Wilt u een nieuwe deur? Een tuindeur of garagedeur? Windows4U in Groningen heeft het allemaal.

Een bijzondere deur of gewoon simpel en strak? Bij Windows4U vindt u het allemaal. Van prachtige tuindeuren waarmee u de tuin net iets dichter bij huis haalt of een garagedeur in veel verschillende uitvoeringen. De sectionale garagedeuren voldoen aan de strengste veiligheids- en isolatienormen. Lees meer over een nieuwe deur, tuindeuren of garagedeuren.

Interesse in een veranda?

U bent niet de eerste, velen gingen u namelijk al voor. Omdat een veranda een verrijking van je huis is. U kunt met een veranda net iets langer genieten van het terrasseizoen. Sinds een aantal jaren installeren wij veranda's die naast de functionaliteit er ook nog eens prachtig uitzien. Met onze ervaring denken we graag mee, voorzien we u van de beste tips en zorgen we dat het volledig past in de stijl van uw huis. Lees meer over de veranda bij Windows4U.

Advies op maat? Maak een afspraak met Windows4U in Groningen! Omdat wij weten dat u niet standaard bent.

Bent u op zoek naar een goed advies bij het maken van een keuze voor één van de materialen; kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, houten kozijnen, een nieuwe deur of veranda? Windows4U heeft alle materialen onder één dak. Of het gaat om een scherpe prijs, toepassing in modellen of hoogste isolatie. Wij brengen alle mogelijkheden bij elkaar en dat maakt ons bijzonder. Maak een afspraak voor advies op maat door het formulier bovenaan de pagina in te vullen. U bent niet standaard en wij zijn dat ook niet.

Windows4U is:
dealer van

profel

logo weinor

 

 

 

Terrasoverkapping van Weinor

Kunststof

Klik op mij voor een 3D presentatie van een kunststof kozijn

Aluminium Fino

Klik op mij voor een 3D presentatie van een aluminium kozijn

Hout verdiept draaikiep

Klik op mij voor een 3D presentatie van een houten kozijn

Windows4U
Rondweg 7
9861 GK Grootegast

Tel 0594 - 611 857

info@windows4u.nl

Kozijnen

 

Actueel

Aluminium   3D weergave
Hout   Overzicht aluminium
Kunststof   Overzicht kunststof
Deuren   Overzicht hout
Schuifpui   Koopjes hoek
Tuindeuren    
Montage    
     

Contact

Sitemap

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Windows4U
Windows4u kozijnen