Schuifpuien met oneindige opties bij Windows4U Grotegast Groningen

Schuifdeuren van verschillende materialen met veel opties

Bent u op zoek naar een moderne schuifpui voor uw nieuwe optrekje? Windows4U heeft verschillende modellen schuifpuien van vele materialen in het assortiment. De schuifpuien zijn van sterke kwaliteit en zeer duurzaam. Wij geven u graag advies op maat over de soorten schuifpuien en de materialen.
 

Slim-Line Schuifpui bij Windows4UNieuw in ons assortiment: de schuifpui van Slim-Line

De Slim-line schuifpui is recentelijk in ons assortiment opgenomen. De schuifpui is een aanrader wanneer u optimaal wilt genieten van het uitzicht. Met extra smalle profielen krijgt u namelijk een maximaal glas oppervlakte. Dit is al mogelijk met schuifdeuren tot 1,5 meter breed.
 

Aluminium schuifpui met houtnerfstructuurAluminium schuifpui met houtnerfstructuur bij Windows4U

Door een roedeverdeling op het glas te maken lijkt het alsof er kleine ruitjes zijn toegepast. Echter is dit enkel voor het behoud van isolatie en een mooie klassieke uitstraling. In dit geval is de schuifpui van aluminium voor een optimaal schuifcomfort, passend bij de kunststof kozijnen. In de doorgang naar buiten is een plissé hor geplaatst.
 

Aluminium schuifpui met enkele schuifdeurAluminium schuifdeuren bij Windows4U

Als u dit wenst kan de schuifpui worden uitgevoerd met een monorail. Hier is het vaste gedeelte met maximaal glas gemaakt. De lichtinval is groot en de profielen slank. De kleur van de schuifpui is ruwe structuur ral 7021 zwartgrijs.
 

Houten schuifpui

Houtenschuipui bij Windows4UHouten schuifpuien worden bij Windows4U gemaakt van Meranti of Afrormosia. Met Afrormosia heeft u de garantie van een zware houtsoort met hoge duurzaamheid. Met Meranti wordt door middel van lamineren een profiel gemaakt die stabiliteit geeft wat je verwacht van een duurzaam product. Ons hout heeft natuurlijk ook een FSC keurmerk.
 

Kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien zijn perfect te combineren met uw houtenKunstof schuipui bij Windows4Ukozijnen of vervanging van de kozijnen voor kunststof. De ruiten zijn even groot voor symmetrie. Met een eenvoudige sluitingsgreep is de pui soepel te bedienen.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden met de schuifpuien van Windows4U?

Kom dan eens langs in onze zaak in Grootegast Groningen. Wij geven u graag advies op maat de schuifdeuren zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wanneer u nog vragen heeft over onze schuifdeuren kunt u ons benaderen via contact.

Nieuw in ons assortiment

Terrasoverkappingen van Weinor bij Windows4u

Terrasoverkapping van Weinor

Kunststof

Klik op mij voor een 3D presentatie van een kunststof kozijn

Aluminium Fino

Klik op mij voor een 3D presentatie van een aluminium kozijn

Hout verdiept draaikiep

Klik op mij voor een 3D presentatie van een houten kozijn

Windows4U
Rondweg 7
9861 GK Grootegast

Tel 0594 - 611 857

info@windows4u.nl

Kozijnen

 

Actueel

Aluminium   3D weergave
Hout   Overzicht aluminium
Kunststof   Overzicht kunststof
Deuren   Overzicht hout
Schuifpui   Koopjes hoek
Tuindeuren    
Montage    
     

Contact

Sitemap

Vraag hier vrijblijvend een kozijn offerte aan!

Schuifpui
Windows4u kozijnen