Recto 70-reeks met Fino-vleugel

Een vlak ontwerp, rechte hoeken … meer heeft de Fino-reeks niet nodig om een ultrastrakke en krachtige look te creëren die onmiddellijk in het oog springt.

Fino-ramen zijn uitermate geschikt om een moderne woning extra pit te geven én om een klassiek ontwerp een eigentijdse injectie te geven.

Maar welke stijl u ook verkiest, in elke woning zorgen ze door hun unieke technische kwaliteiten voor maximaal comfort en een immer aangename atmosfeer.

Bekijk onze folder voor dit product.

Product specificaties

Slank, maar robuust kadersysteem met een profieldiepte van 70 mm (vleugel 78,5 mm) en een hoge isolatiewaarde.
De rechte buitenhoeken, het kader en de vleugel liggen aan de buitenzijde in één vlak.
De glassponningen worden via de voorkamers verlucht.
Drievoudige aanslagdichting:
- buitendichting verhindert het binnendringen van overvloedige neerslag en stof
- middendichting voor perfecte wind en waterkering en optimale warmte-isolatie
- binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort.
3-kamersysteem: afzonderlijke kokervormige binnen- en buitenschaal met unieke, meervoudige hoekverbinding (pershoeken in binnen- en buitenkamer met aanslagverstevigingen).
28 mm overlappende, holle thermische onderbreking met minimale overdracht van stralingskoude en uitstekende isolatiewaarden. Bijzonder stabiel en garandeert een extra hoge torsiestijfheid en warmte-isolatie.
Zichtbaar beslag in de kleur van het schrijnwerk. Uitgebreide mogelijkheden in mat nikkel, messing, brons, aluminium en roestvrij staal. Ook verkrijgbaar met verdoken scharnieren.
Gemakkelijk onderhoud dankzij de vlakke binnenzijde. De breedte van de binnenzijde van de raamkaders laat een vlotte aansluiting met elk type binnenafwerking toe.
Inbraakwerende sluitnokken zijn standaard voorzien op alle opendraaiende en draaikiepramen. Een inbraakwerend pakket met certificaat klasse 2, volgens de strenge Europese voornorm ter zake (Politiekeurmerk/ RC2), is als optie verkrijgbaar, ook voor deuren en schuifdeuren.
De grote opdek van de vleugel op het kader en de vergrote inklemming van het glas (25 mm aanslagen) zorgen voor een betere winddichtheid en inbraakbestendigheid.
De droge beglazing met slanke EPDM- beglazingsrubbers wordt niet onderbroken aan de buitenzijde in de hoeken. De sponningen worden via de buitenkamer verlucht. De glaslatten zijn bovendien onzichtbaar bevestigd.
Ruime keuze oppervlaktebehandelingen (eigen Profel-fabrikaat van hoge kwaliteit), tegen basisprijs leverbaar in standaardkleuren of bicolor met witte of crèmekleurige binnenzijde. Standaard 2-kleurenuitvoering die bij elke bouwstijl past. De binnen- en buitenschalen worden ná de afzonderlijke oppervlaktebehandelingen verbonden. Andere (RAL-)kleuren optioneel verkrijgbaar.
Continue kwaliteitszorg onder toezicht van onafhankelijke en gecertificeerde instanties, niet alleen op het eindproduct maar ook op het volledige productieproces beginnende bij de grondstoffen. CE-gecertificeerd.
Eén aanspreekpunt voor uw garantie.

Toepassingen

Offerte aanvragen