Duorail schuifdeur van Profel

De Duorail schuifdeur van Profel vormen een sterk staaltje toptechnologie. Ze zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof en hout. Qua afwerking hebt u de keuze tussen gemoffeld, geanodiseerd of bekleed met structuurfolie.

Elke Duorail wordt standaard uitgevoerd met een inbraak-werende 4-puntssluiting. Zoals de naam aangeeft, bestaat de constructie uit 2 vleugels op 2 rails. De vleugels worden op precies dezelfde hoogte gemonteerd en kunnen indien gewenst beide schuiven. Vaak kiest men echter voor een constructie waarbij enkel de binnenste vleugel schuift.

Bekijk onze folder voor alle schuifdeuren.

 

Speciale effecten? Perfect haalbaar met Duorail.

Uw Duorail schuifdeur kan ook geïnstalleerd worden met 2 rails en 4 vleugels. In dit geval wordt vaak gekozen voor een constructie waarbij de 2 binnenste vleugels elk naar de buitenkant openschuiven. Zo ontstaat een centrale opening in het midden. Bij Duorail schuifdeuren uit aluminium behoort zelfs een hoekopening tot de mogelijkheden. Bij het openschuiven van een vleugel schuift de hoekpaal simpelweg mee.

Een houten Duorail schuifdeur werkt altijd met een hefschuif-systeem. Om vervorming uit te sluiten rusten de houten vleugels immers best op het onderprofiel. Schuifdeuren met een hefschuif-systeem kunnen langs de binnen- en/of buitenzijde geopend en gesloten worden.

Duorail schuifdeur van Profel

Product specificaties

Materiaal Aluminium, kunststof en hout
Afwerking Gemoffeld, geanodiseerd of bekleed met structuurfolie
Constructie 2 vleugels op 2 rails
Hoekopening mogelijk Ja

Toepassingen

Offerte aanvragen