Dritto reeks, voor de liefhebbers van minimalisme

De slanke en elegante lijnen van het Dritto-profiel tekenen voor een zeer eigen- tijdse look die in uw woning, of die nu van een moderne dan wel een traditionele bouwstijl is, schitterend tot zijn recht zal komen. Met name dankzij de onzichtbare vleugel wordt een uitgesproken strakke en krachtige uitstraling gecreëerd.
Maar niet alleen het design is eigentijds, het Dritto-raam bevat de volledige tech- nische knowhow van Profel, zodat u ook qua comfort en veiligheid op beide oren kan slapen.

Bekijk onze folder voor dit product.

Product specificaties

Het Dritto-kaderprofiel met rechte buitenhoeken is voorzien van een verdoken – en dus onzichtbare - vleugel die zich achter de opstaande flens van het kaderprofiel bevindt. Daardoor is er geen visueel verschil tussen de vaste en opengaande delen in het raam.
Slank, maar robuust kadersysteem met een profieldiepte van 70 mm en een hoge isolatiewaarde. Voor nog beter isolatiewaardes is er het Dritto-raam met een inbouwdiepte van 84 mm en de Drittobloc-reeks van 127,4 mm (passief).
Het systeem is voorzien van een onzichtbare afwatering zónder waterkapjes.
Drievoudige aanslagdichting:
- buitendichting verhindert het binnendringen van overvloedige neerslag en stof
- middendichting voor perfecte wind en waterkering en optimale warmte-isolatie
- binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort.
3-kamersysteem: afzonderlijke kokervormige binnen- en buitenschaal met unieke, meervoudige hoekverbinding (pershoeken in binnen- en buitenkamer met aanslagverstevigingen).
De thermische onderbreking is bijzonder stabiel en garandeert een extra hoge warmte-isolatie.
Het zichtbare beslag is uitgevoerd in de kleur van het schrijnwerk of uit roestvrij staal. Tevens is er de mogelijkheid om Dritto-ramen te voorzien van verdoken (onzichtbare) scharnieren.
Gemakkelijk onderhoud dankzij de vlakke binnenzijde zonder naden. De breedte van de binnenzijde van de raamkaders laat een vlotte aansluiting met elk type binnenafwerking toe.
Inbraakwerende sluitnokken zijn standaard voorzien op alle opendraaiende en draaikiepramen.
De grote opdek van de vleugel op het kader en de vergrote inklemming van het glas zorgen voor een betere winddichtheid en inbraakbestendigheid.
De droge beglazing met slanke EPDM- beglazingsrubbers wordt aan de binnenzijde niet onderbroken in de hoeken. De sponningen worden via de buitenkamer verlucht.
De glaslatten zijn onzichtbaar bevestigd bij de vaste raamdelen en niet aanwezig bij de vleugels. Het glas wordt aan de verdoken buitenzijde via een kunststofstrip ingeklemd.
Ruime keuze oppervlaktebehandelingen (eigen Profel-fabrikaat van hoge kwaliteit), tegen basisprijs leverbaar in standaardkleuren of bicolor met witte of crèmekleurige binnenzijde. Standaard 2-kleurenuitvoering die bij elke bouwstijl past. De binnen- en buitenschalen worden ná de afzonderlijke oppervlaktebehandelingen verbonden. Andere (RAL-)kleuren optioneel verkrijgbaar.
Continue kwaliteitszorg onder toezicht van onafhankelijke en gecertificeerde instanties, niet alleen op het eindproduct maar ook op het volledige productieproces beginnende bij de grondstoffen. CE-gecertificeerd.
Eén aanspreekpunt voor uw garantie.

Toepassingen

Offerte aanvragen